ERVARINGEN

“Nooit gedacht dat ik online medicatie kon bestellen op een veilige en anonieme manier. Ik begon met een klein aantal om het risico te beperken, dit beviel goed. Sindsdien heb ik niet meer verder hoeven zoeken voor mijn studiehulp..”

Maartje, H., Nederland

“Na lange trajecten en vele gesprekken komt het erop neer dat mijn verzekering wilt dat ik iets kies, waar ik zelf nooit voor zou kiezen. Hier ging ik niet mee akkoord. Dankzij DK heb ik nu gelukkig toch wat ik graag wil!”

Thijmen S., Nederland

“Sinds ik jullie heb gevonden maak ik me niet meer druk of ik mijn studie ga halen. Ik hoorde via via over Dexkopen en ben direct gaan kijken. Al heb ik officiëel geen ADHD, kan ik me vele malen beter focussen dankzij jullie product.”

Maarten, V., Nederland

“Zelf krijg ik Ritalin, maar merk dat ik de beste resultaten behaal (met beide) als ik dit af en toe afwissel met Dexamfetamine. Ik ben enorm goed geholpen door DK, ik begreep namelijk weinig van de manier van betalen. Echter was dit snel opgelost en ben ik nu al een tijd een tevreden klant.”

J. van Gelder, Nederland

“Ik ben erg onder de indruk van de professionaliteit van deze webshop. Ik had van te voren veel vragen en er waren een aantal dingen waar ik over twijfelde. Na heen en weer mail contact te hebben gehad besefte ik dat deze mensen echt weten waar ze het over hebben, hierdoor kon ik vol vertrouwen mijn bestelling plaatsen.”

Dana V., België

“Ik heb de laatste tijd enorm veel stress ervaren, wat het moeilijk (tot onmogelijk) maakte om mijzelf te kunnen concentreren op mijn werk. Dagen gingen voorbij, zonder ook maar een zin op papier te krijgen. Online ben ik gaan zoeken en kwam uiteindelijk Dex Kopen tegen. Ik ben nu exact één week verder en heb in deze week meer op papier gekregen dan in de afgelopen twee maanden. Hiervoor ben ik Dex Kopen zeer dankbaar!”

Samantha, Nederland

“Buiten de snelle levering en uitstekende klantenservice, heb ik ook enorm veel geleerd van het doorlezen van de informatie op deze website. Hierdoor krijgt je echt waar voor je geld.”

Marnix, vd K., Luxemburg

“Ik ben in jaren tijd nog niet zo enthousiast met mijn werk bezig geweest. Mijn collega’s vragen me waar het vandaan komt, ook mijn baas is het opgevallen. Ik denk dat ik mijn loonverhoging zeker grotendeels aan jullie te danken heb!”

Janssen, Nederland

Wilt u ook uw ervaring hier hebben staan? Neem dan via ons contact formulier contact met ons op.