Welkom op de contact pagina

Lees onderstaande veelgestelde vragen en neem zonodig contact

contact ritalin kopen

“De klant is koning, mits deze zich daarnaar gedraagt.” – W.J. Gerritse

Veelgestelde vragen

Ik heb betaald, waarom heb ik hier geen bevestiging van ontvangen?

♦ Heeft u Stap 4/4 van onze betaalinstructies correct opgevolgd? Zo nee, doe dit dan eerst. De verificatie gebeurt handmatig, het kan daarom even duren voordat u een bericht van ons ontvangt.

♦ Als u 30 minuten nadat uw transactie naar ons verzonden is geen e-mail heeft ontvangen waarin staat dat uw bestelling in behandeling is, dan kan dit komen omdat u niet het juiste Bitcoin aantal heeft betaald. Controleer hier uw transactie

♦ Controleer uw spam/ongewenst folder op onze bevestigingsmails!

Mijn transactie is tegengehouden, wat nu?

Vanwege nieuwe regelgeving omtrent Bitcoin aankopen, kan er worden gevraagd om een bewijs te leveren van het betaaladres. Gezien u niet de eigenaar bent van het betaaladres, kunt u dit niet zelf aantonen. Volg daarom de laatse stap op van onze betaalinstructies om deze laatste stap van het betaalproces te kunnen voltooien. Hier staat duidelijk uitgelegd wat u in deze situatie moet doen.

Vul de gegevens van de betaaladres-verificatie a.u.b. niet zelf in

Hoe kan ik mijn eigen Bitcoin wallet aanmaken?

Het kan zijn dat u een eigen Bitcoin wallet wilt aanmaken. Lees daarvoor de instructies op de volgende pagina: Eigen wallet aanmaken.

Mocht u naar aanleiding van deze pagina nog vragen hebben, neem dan onderaan deze pagina contact met ons op.

Hoe kan ik anoniem met iDeal, Bancontact of Creditcard betalen?

Om absolute privacy en anonimiteit te garanderen, maken wij gebruik van een bitcoin wisselkantoor als derde-partij. Hierdoor krijgt u geen afschriften van ‘Ritalin Kopen’ op uw bankrekening. U hoeft zelf niet in het bezit te zijn van Bitcoin, u betaalt ons namelijk via iDEAL, Bancontact of Creditcard met euro’s. Het enige verschil is dat wij uitbetaald worden in Bitcoin.

Instructies om af te rekenen via iDEAL, Bancontact of Creditcard vind u tijdens het afrekenen van een bestelling.

Als u hierover nog vragen heeft neem dan onderaan deze pagina contact met ons op.

Kan ik ook met mijn eigen Bitcoin wallet betalen?

Dat kan zeker! Zolang u de unieke betaalgegevens van uw bestelpagina gebruikt, kunt u met íedere Bitcoin wallet uw bestelling bij ons afronden.

Wat wordt er precies met 'tabletten' bedoelt, strips of pillen?

Eén tablet betekent één pil. Op dit moment is Dexamfetamine prijzig, omdat het erg geliefd is en het duur is om in te kopen. U kunt meer korting krijgen door het aanschaffen van grotere hoeveelheden. De prijs is hoog voor zo een klein product, maar het product wordt niet gekocht om zijn grootte, maar om het gewenste effect wat uren lang aanhoudt.

Waarom verschilt de uiteindelijke prijs met de aangegeven prijs?

De prijs valt altijd iets hoger uit vanwege de transactiekosten die de wisselkantoren rekenen. Betaalt u bijvoorbeeld €10,75 dan ontvangen wij €10,00 (Ter compensatie rekenen wij geen verzendkosten)

Het kan echter voorkomen dat de uiteindelijke prijs énorm verschilt met de eerder aangegeven prijs (10% of meer). Dit komt omdat Bitcoin in haar vroege stadia nog enorm volatiel is en de prijs hiervan in de tijd dat u heeft besteld enorm omhoog of naar beneden kan zijn gegaan. Heeft u een verschil van 10% of meer? Dan is het verstandig om een paar minuten te wachten en opnieuw een bestelling te plaatsen. Er kan nooit sprake zijn van een betaalverplichting, dus u kunt gerust een nieuwe bestelling bij ons plaatsen.

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

Bestellingen bij ©Dex Kopen worden uiterst discreet verzonden. Het is onmogelijk aan de buitenkant te zien wat de inhoud is van de zending. Ook wordt er nergens op- of in het pakket genoemd wie de afzender is. Het is hierdoor absoluut verantwoord om een bestelling bij ons af te ronden.

Wanneer komt mijn bestelling aan?

Zodra uw betaling is ontvangen en uw bestelling is verstuurd, duurt het één tot maximaal drie werkdagen voor uw bestelling wordt geleverd aan het door u opgegeven postadres. Bestellingen naar het buitenland doen er minstens drie werkdagen over, afhankelijk vanuit welk land u een bestelling plaatst.

Ik wil graag meer informatie over Dexamfetamine.

Voor meer informatie over Dexamfetamine kunt u onze pagina Over Dexamfetamine bezoeken. Tips voor gebruik vind u onderaan deze pagina. Als u verder nog vragen heeft, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wat is Bitcoin?

Bitcoin is een nieuwe vorm van geld, een zogenaamde ‘cryptocurrency’. Het is net als cash geld, anoniem. Alleen is het, in tegenstelling tot briefgeld, onmogelijk om een Bitcoin te vervalsen. Het is decentraal wat betekent dat geen bank, of andere centrale instantie de macht heeft. Niemand kan uw account bevriezen of uw Bitcoin van u afnemen, tenzij u dat wilt. Bitcoins worden verstuurd met het zelfde gemak als het verzenden van een e-mail. Het is ook nog eens een stuk sneller dan reguliere banken. Zo hoef je geen dag te wachten op een transactie, maar is een Bitcoin binnen enkele minuten al verzonden. Ook wordt een Bitcoin steeds meer waard omdat er maar een gelimiteerd aantal beschikbaar is. Bitcoin is het digitale goud van de 21e eeuw.

Voor meer informatie over Bitcoin klik hier.

Ik wil graag een screenshot versturen ter verduidelijking van mijn vraag.

Wij kunnen om veiligheidsredenen geen bijlagen openen die via de e-mail naar ons worden verstuurd. In het geval dat u ons een screenshot wilt toesturen, kunt u in plaats daarvan gebruik maken van het gratis programma ©LightShot. Met ©LightShot kunt u op Windows of Mac een screenshot maken van uw beeld, waarna u deze gratis kunt uploaden en de link ervan kunt kopiëren voor in een e-mail. Het e-mail adres dat u hier voor kunt gebruiken vindt u hieronder.

Contact opnemen via e-mail.

Direct antwoord? 95% van de berichten die wij ontvangen worden beantwoord door de ‘veelgestelde vragen’ op deze pagina.

Als alle bovenstaande informatie uw vraag niet beantwoordt, dan kunt u contact met ons opnemen via onderstaand e-mail adres:
Dex-Kopen@cmail.nu