Welkom op de contact pagina

Lees onderstaande veelgestelde vragen en neem zonodig contact

contact ritalin kopen

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik met iDeal, Bancontact of Creditcard mijn bestelling afrekenen?

Volg tijdens het afrekenen onze DKPay instructies om via iDEAL, Bancontact of Creditcard uw bestelling af te rekenen.

Ik moet aangeven waar ik de bitcoins in hoofdzaak voor ga gebruiken, wat nu?

U kunt in dit geval de volgende gegevens doorgeven:

Ik heb betaald, waarom heb ik hier geen bevestiging van ontvangen?

♦ Het duurt even voordat uw betaling aankomt. Als u na 60min géén e-mail van ons heeft ontvangen, controleer dan uw DKPay betaalpagina.
♦ Controleer altijd uw spam/ongewenst folder op onze bevestigingsmails!

Wanneer komt mijn bestelling aan?

Zodra uw betaling is ontvangen en uw bestelling is verstuurd, duurt het één tot maximaal drie werkdagen voor uw bestelling wordt geleverd aan het door u opgegeven postadres. Bestellingen naar het buitenland doen er minstens drie werkdagen over, afhankelijk vanuit welk land u een bestelling plaatst. Geen bericht van ons ontvangen? Controleer dan uw spam/ongewenst folder.

Hoe kan ik mijn eigen Bitcoin wallet aanmaken?

Het kan zijn dat u een eigen Bitcoin wallet wilt aanmaken. Lees daarvoor de instructies op de volgende pagina: Eigen wallet aanmaken.

Mocht u naar aanleiding van deze pagina nog vragen hebben, neem dan onderaan deze pagina contact met ons op.

Wat is Bitcoin nu eigenlijk precies?

Het digitale goud van de 21e eeuw

Bitcoin is een nieuwe vorm van geld (medium of exchange & store of value), een zogenaamde ‘cryptocurrency’. Het is net als cash geld, anoniem. Alleen is het, dankzij de revolutionaire blockchain technologie, in tegenstelling tot briefgeld, onmogelijk om een Bitcoin te vervalsen. Het is de eerste keer in de menselijke geschiedenis dat er digitale schaarste is gecreëerd. Bitcoin is decentraal wat betekent dat geen bank, overheid of andere centrale instantie de macht heeft. Niemand kan uw account bevriezen, uw saldo inzien of uw Bitcoin van u afnemen, tenzij u dat wilt. Bitcoin worden verstuurd met het zelfde gemak als het verzenden van een e-mail. Het is ook nog eens een stuk sneller en goedkoper dan reguliere banken. Zo hoeft u geen dag(en) te wachten op een transactie, maar is een Bitcoin binnen enkele minuten al verzonden – óók naar de andere kant van de wereld. Verder gebruikt Bitcoin maar een fractie van de energie die nodig is om het hele bankwezen wereldwijd draaiende te houden en is het daarnaast een goede drijfveer om de ontwikkeling van groene energie wereldwijd te stimuleren. Het netwerk wordt namelijk onderhouden door computers (zogenaamde miners), hoe groener en duurzamer de energie is, hoe meer winst er kan worden gemaakt. Een Bitcoin wordt steeds meer waard omdat er maar een gelimiteerd aantal beschikbaar is (21 miljoen). Er kan niet oneindig geld worden bijgeprint zonder achterliggende waarde, zoals dat met de Euro of de Dollar bijvoorbeeld wel constant gebeurt. Vroeger stond hier nog goud tegenover, maar dit is helaas al heel lang niet meer zo.

Voor meer informatie over Bitcoin bekijkt u de video “Wat is Bitcoin?” op deze pagina.

Kan ik ook met mijn eigen Bitcoin wallet betalen?

Dat kan zeker! Zolang u het exacte Bitcoin aantal & Bitcoin adres van uw DKPay afrekenpagina gebruikt, kunt u met iedere Bitcoin wallet uw bestelling bij ons afronden.

Wat wordt er precies met 'tabletten' bedoelt, strips of pillen?

Eén tablet betekent één pil. Op dit moment is Dexamfetamine prijzig, omdat het erg geliefd is en het duur is om in te kopen. U kunt meer korting krijgen door het aanschaffen van grotere hoeveelheden. De prijs is hoog voor zo een klein product, maar het product wordt niet gekocht om zijn grootte, maar om het gewenste effect wat uren lang aanhoudt.

Ik wil graag een screenshot versturen ter verduidelijking van mijn vraag.

Wij kunnen om veiligheidsredenen geen bijlagen openen die via de e-mail naar ons worden verstuurd. In het geval dat u ons een screenshot wilt toesturen, kunt u in plaats daarvan gebruik maken van het gratis programma ©LightShot. Met ©LightShot kunt u op Windows of Mac een screenshot maken van uw beeld, waarna u deze gratis kunt uploaden en de link ervan kunt kopiëren voor in een e-mail. Het e-mail adres dat u hier voor kunt gebruiken vindt u hieronder.

Wat zijn jullie algemene voorwaarden?

Bekijk hier onze algemene voorwaarden. Als u aan de hand van deze voorwaarden nog vragen heeft, neem dan contact met ons op.

Contact opnemen via e-mail.

Direct antwoord? 95% van de berichten die wij ontvangen worden beantwoord door de ‘veelgestelde vragen’ op deze pagina.

Als alle bovenstaande informatie uw vraag niet beantwoordt, dan kunt u contact met ons opnemen via onderstaand e-mail adres:
Dex-Kopen@cmail.nu