Algemene voorwaarden

[1.A] ©Dex Kopen is nimmer verantwoordelijk voor verkeerd opgestelde bestelgegevens. Waarvan de naam of het adres en mogelijk andere gegevens niet correct blijken te zijn ingevuld, waardoor de zending niet aan de juiste geadresseerde is geleverd.

[1.B] ©Dex Kopen is nimmer verantwoordelijk voor het verlies van een zending wanneer de klant gebruik maakt van een adres dat niet in het bezit is of gehuurd wordt door de klant (of een familielid of partner van de klant). Denk hierbij aan PostNL afleverpunten, bedrijfspanden, werkplekken, hotels, vakantiewoningen en dergelijken.

[1.C] Om privacy redenen kunnen producten die bij ©Dex Kopen zijn aangekocht nimmer worden geretourneerd. Klanten worden geacht op de hoogte te zijn van de werking en bijwerkingen van Dexamfetamine en zijn zelf verantwoordelijk voor het risico dat het effect van het medicijn mogelijk niet het gewenste effect is.

[1.D] Door het plaatsen van een bestelling bij ©Dex Kopen geeft de klant toestemming dat het door de klant opgegeven e-mail adres wordt toegevoegd aan een maillijst die wordt gebruikt voor onze korting- en promotie acties.

[1.E] In het geval dat een bestelling niet bij de klant aankomt en de klant een terugbetaling wilt, dan worden de verzendkosten plus €0,85 per 5MG Tablet van het totaalbedrag afgehaald.

[1.F] In het geval dat er wordt besloten dat een bestelling opnieuw wordt opgestuurd én het vaker voorkomt dat een zending soortgelijke problemen ondervindt, dan kan er vanwege ons risicomanagement worden besloten worden dat wij niet langer leveren aan dit adres en/of deze persoon.

[1.G] Voordat wij contact opnemen met postverwerkingsbedrijven over de status van een zending of om een onderzoek hiervoor aan te vragen, wachten wij van januari t/m november eerst een standaard termijn van 1 week voor Nederlandse- en 2 weken voor buitenlandse bestellingen. In de december maand is dit vanwege de drukte tenminste twee weken.

[2.A] ©Dex Kopen kan nooit verantwoordelijk worden gesteld voor het (verkeerd) gebruik van producten en/of (verkeerd) opgevolgde adviezen. Noch dat wij op enige andere wijze aansprakelijk kunnen worden gesteld. Het gebruik van producten en of adviezen is ten alle tijden op eigen risico van de koper en/of gebruiker hiervan.

[2.B] ©Dex Kopen is niet verantwoordelijk voor tik-, zet-, en/of drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden gecommuniceerd. Indien zich dit voordoet dan zal ©Dex Kopen dit zo snel mogelijk aanpassen.

[2.C] Wij gaan ervan uit dat klanten, voor ze bij ©Dex Kopen een bestelling plaatsen hun gezondheidstoestand besproken hebben met een dokter en, indien dit vereist is in het land waar ze wonen, een geldig recept hebben gekregen.

[2.D] De klant is volledig zelf verantwoordelijk voor eventuele problemen, bijwerkingen of andere ongemakken die kunnen ontstaan als gevolg van het gebruik van producten gekocht bij ©Dex Kopen.

[2.E] De klant garandeert dat de producten die gekocht zijn bij ©Dex Kopen bedoeld zijn voor eigen, persoonlijk gebruik.

[3.A] De klant is volledig zelf verantwoordelijk voor het importeren van producten gekocht bij ©Dex Kopen in zijn of haar woonplaats of in het land dat hij of zij heeft opgegeven als afleveradres.

[3.B] Alle gegeven adviezen zijn puur van informatief karakter. Ze zijn dan ook niet bedoelt om adviezen, recepten, verwijzingen en dergelijke van een erkende arts te vervangen.

[3.C] Een klant die een bestelling bij ons doet, ontslaat ©Dex Kopen van alle verantwoordelijkheden, zowel geneeskundige als andere die voortvloeien uit het kopen of gebruiken van onze producten.

[4.A] Als u een negatieve recensie over ons schrijft, zonder ons de kans te geven om uw probleem op te lossen, zullen wij uw probleem niet in behandeling nemen.

[4.B] Als u een negatieve recensie over ons schrijft en vervolgens opnieuw een bestelling plaatst op één van onze websites, dan houden wij het recht om uw bestelling niet naar u op te sturen, tot deze review is verwijdert.

Door het plaatsen van een bestelling bij ©Dex Kopen aanvaarden onze klanten de algemene voorwaarden die wij hier op onze webwinkel hanteren.

U wordt geacht wanneer u de webwinkel gebruikt en/of leest, u bekend bent met de inhoud van de algemene voorwaarden en minimaal 21 jaar of ouder bent.